ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент архітектури та містобудування

Підготував:

Департамент архітектури та містобудування

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

05.07.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 293-9-рд
Про безоплатну передачу з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради об’єкту основних засобів «Меморіальний комплекс пам’яті учасників АТО»

Проєкт рішення
№ 293-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про безоплатну передачу з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради об’єкту основних засобів «Меморіальний комплекс пам’яті учасників АТО»
 
З метою належного утримання та збереження майна комунальної власності, керуючись частиною 5 статті 60 і пунктом 31 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», враховуючи згоду комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради від 31.05.2021 №113 (вхідний №11897-01-14 від 01.06.2021), Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
 1. Передати безоплатно з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Савін А.О.) на баланс комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради (Бейн А.Г.), як внесок до Статутного капіталу, об’єкт основних засобів «Меморіальний комплекс пам'яті учасників АТО» первісною вартістю 5 614 439,64 грн (П’ять мільйонів шістсот чотирнадцять тисяч чотириста тридцять дев’ять гривень 64 копійки), для подальшого утримання.
 2. Утворити комісію для передачі з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради у складі:
Голова комісії:
Савін А.О. – директор департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради;
 Члени комісії:
Бейн А.Г.– директор комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради;
Компанієць О.А. – головний бухгалтер комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради;
Пухир Л.Ю. – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради;
Рева А.О. - заступник начальника управління - начальник відділу супроводу будівництва управління будівництва департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради.
3. Голові комісії Савіну А.О. акт прийому-передачі подати на затвердження заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Беззубенку В.А. в місячний термін з дня прийняття цього рішення.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Беззубенка В.А.
 
Міський голова             А.В.Бондаренко
 

 
Пояснювальна записка
 
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про безоплатну передачу з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради об’єкту основних засобів «Меморіальний комплекс пам’яті учасників АТО».
 
З метою належного утримання та збереження майна комунальної власності, керуючись частиною 5 статті 60 і пунктом 31 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Черкаської міської ради від 20.06.2013 № 3-1712 «Про нову редакцію Положення про порядок списання та передачі майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси», враховуючи згоду комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради від 31.05.2021 №113 (вхідний №11897-01-14 від 01.06.2021), подаємо на розгляд проект рішення Черкаської міської ради «Про безоплатну передачу з балансу департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради на баланс комунального підприємства «Комбінат комунальних підприємств» Черкаської міської ради об’єкту основних засобів «Меморіальний комплекс пам’яті учасників АТО».
 
 
 
Директор департаменту архітектури та
містобудування Черкаської міської ради                                              А.О. Савін