ОПИС ДОКУМЕНТУ

Підготував:

Департамент економіки та розвитку

Статус:

Новий проєкт

Дата:

17.06.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 282-9-рд
Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка, 287


              Проект рішення
            № 282-9-рд     
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка, 287            
               
                 
            Розглянувши звернення Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства в Україні стосовно передачі із державної власності у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка, 287, згідно із Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська  рада
ВИРІШИЛА:    
          1. Надати згоду на безоплатну передачу з державної у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка, 287, що перебуває у господарському віданні та обліковується на балансі ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».
          2. Використовувати майновий комплекс по бул. Шевченка, 287 як осередок соціально-культурного розвитку громади і не відчужувати у приватну власність.
         3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Удод І.І., та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, та  екології (Батир Р.А.).
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІКИ ТА РОЗВИТКУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького, 36, тел/факс.: (0472) 32-02-84, е-mail: depec@ukr.net
 
 

Пояснювальна записка
до проекту рішення «Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка, 287»   
 
Розглянувши звернення Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства в Україні стосовно передачі із державної власності у власність територіальної громади міста Черкаси майнового комплексу по бул. Шевченка, 287, згідно із Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пропонуємо прийняти у власність територіальної громади міста Черкаси зазначений комплекс так як передача його надасть можливість в зручній локації розміщення осередку соціально-культурного розвитку громади.
 
 
 
                 
                 
Директор департаменту         І.І. Удод