ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 263-9-рд

Проект рішення
№ 263-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд електронної петиції щодо налагодження нормального сполучення мікрорайону «Дахнівський» з м. Черкаси
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143 та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Електронну петицію щодо налагодження нормального сполучення мікрорайону «Дахнівський» з м. Черкаси підтримати частково.
2. Департаменту житлово-комунального комплексу (Яценко О.О.) врахувати питання створення нового (або продовження існуючого) тролейбусного маршруту до мікрорайону «Дахнівський» тролейбусами з автономним ходом після оновлення рухомого складу КП «Черкасиелектротранс» ЧМР».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову Бондаренка А.В., постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Батир Р.А.).
 
 
Міський голова А.В.Бондаренко
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                             
 
УКРАЇНА
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ
18000, м. Черкаси, вул. Б. Вишневецького,36. тел. 36-11-35; 36-11-37
 
 
Депутатам Черкаської
міської ради
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
 
Про розгляд електронної петиції щодо налагодження нормального
сполучення мікрорайону «Дахнівський» з м. Черкаси
 
До Черкаської міської ради надійшла Ваша електронна петиція щодо налагодження нормального сполучення мікрорайону «Дахнівський» з м. Черкаси. 
Питання, зазначене у петиції, знаходиться під постійним контролем в департаменті житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради. Упродовж 2018-2021 років міський автобусний маршрут загального користування № 14 «Мікрорайон «Дахнівський» - Вантажний порт» пропонується на конкурс, але бажаючих обслуговувати маршрут за даним сполученням немає. У зв’язку із відсутністю претендентів, які б подавали документи на цей об’єкт конкурсу, маршрут залишається без обслуговування. Тому пропонується врахувати питання створення нового (або продовження існуючого) тролейбусного маршруту до мікрорайону «Дахнівський» тролейбусами з автономним ходом після оновлення рухомого складу КП «Черкасиелектротранс» ЧМР».
На цей час мікрорайон «Дахнівський» обслуговує автобусний маршрут загального користування № 31 «ВАТ «Хімволокно» - Вулиця Горіхова», який для забезпечення потреб жителів цього мікрорайону міста Черкаси здійснює 94 рейси в день. До Комунального закладу «Черкаський обласний госпіталь для інвалідів війни» Черкаської обласної ради, розташованого у мікрорайоні «Дахнівський» здійснюються рейси автобусного маршруту № 11 «Мікрорайон «Дахнівський» - ВАТ ЧЛФЗ «Аврора» (57 рейсів на день).
Прошу розглянути та підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про розгляд електронної петиції щодо налагодження нормального сполучення мікрорайону «Дахнівський» з м. Черкаси.
 
В.о. директора департаменту ЖКК         С.В. Отрешко
 

        Загальна кількість осіб, які підписали петицію – 262 з 250 необхідних