ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Підготував:

Департамент охорони здоров`я та медичних послуг

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

25.05.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 262-9-рд
Про надання  згоди на  безоплатне прийняття майна   в комунальну власність  територіальної громади міста Черкаси


 
              Проєкт рішення
            № 262-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про надання  згоди на         безоплатне прийняття майна             в комунальну власність             територіальної громади міста Черкаси          
               
                 
       Відповідно до частини першої статті 59, частини другої статті 60 Закону              України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  листа Управління охорони здоров’я  Черкаської обласної державної адміністрації «Про передачу кисневого концентратора» від 05.04.2021 №1861/02/12-01-18 та враховуючи клопотання департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради,Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
     1. Надати згоду на безоплатне прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області у власність територіальної громади міста Черкаси, з балансу Управління охорони здоров’я  Черкаської обласної державної адміністрації кисневий концентратор OLV-H20 (20 літрів) в кількості 1 штука, ціна за одиницю 190 000,00 гривень на баланс комунального некомерційного підприємства «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги».
      2. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Кульчиковського В.Е. та постійну комісію з питань охорони здоров’я                 (Тронц Т.В.).
                 
                 
Міський голова         А.В.Бондаренко
 
 
 
 
 
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення:
 
«Про надання  згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси »
 
 
Відповідно  листа Управління охорони здоров’я  Черкаської обласної державної адміністрації від 05.04.2021 №1861/02/12-01-18 щодо  передачі кисневого концентратора OLV-H20 (20 літрів) в кількості 1 шт., у зв’язку з погіршенням ситуації пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території міста Черкаси, звернення КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» від 17.05.2021 №1184 просимо підтримати поданий до Вашого розгляду проект рішення «Про надання  згоди на безоплатне прийняття майна в комунальну власність територіальної громади міста Черкаси».
 
 
Директор департаменту       В.Е. Кульчиковський