ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1256-9-з

№ 1256-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на розі вул. Гетьмана Сагайдачного та вул. Симиренківської, яка перебуває в постійному користуванні КП «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради»
Розглянувши заяву комунального підприємства «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради» та надані ним матеріали, а також враховуючи те, що земельна ділянка перебуває в постійному користуванні згідно Державного акту на право постійного користування земельною ділянкою від 29.12.2009, серія ЯЯ № 340357 та відповідно до пункту «г» статті 55 Закону України «Про землеустрій», відповідно до якого встановлено, що технічна документація із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) включає згоду власника земельної ділянки, а для земель державної та комунальної власності - органу, уповноваженого здійснювати розпорядження земельною ділянкою, на відновлення меж земельної ділянки користувачем, відповідно до статей 12, 92, 107 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати згоду комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради»  на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,1297 га на розі вул. Гетьмана Сагайдачного та вул. Симиренківської, яка перебуває в постійному користуванні згідно Державного акту на право постійного користування земельною ділянкою від 29.12.2009, серія ЯЯ № 340357.
2. Доручити розробнику документації із землеустрою в процесі землевпорядного проєктування врахувати дані Державного земельного кадастру.
3 Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 

 

Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на розі вул. Гетьмана Сагайдачного та вул. Симиренківської, яка перебуває в постійному користуванні КП «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради»
 
Підстава: заява від 20.04.2021 № 01-03/22634.
Граничний термін прийняття рішення: 20.05.2021.
 
Земельна ділянка на підставі рішення Черкаської міської ради від 08.10.2009 № 5-99 площею 1,1297 га перебуває в постійному користуванні згідно Державного акту на право постійного користування земельною ділянкою від 29.12.2009, серія ЯЯ № 340357.
Відповідно до статті 107 Земельного кодексу України основою для відновлення меж є дані земельно-кадастрової документації.
Пунктом «г» статті 55 Закону України «Про землеустрій» технічна документація із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в  натурі  (на місцевості) включає згоду власника земельної ділянки, а для земель державної та  комунальної  власності  -  органу, уповноваженого здійснювати розпорядження земельною ділянкою, на відновлення меж земельної ділянки користувачем.
Враховуючи КП «Черкасиінвестбуд» Черкаської міської ради» з проханням відновити межі земельної ділянки площею 1,1297 га на розі вул. Гетьмана Сагайдачного та вул. Симиренківської, даним проектом рішення передбачено надати згоду на відновлення меж вказаної земельної ділянки.
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою
 
 
Р.Г. Донець