ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 170-9-рд

Проєкт рішення
№ 170-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про внесення змін до рішення міської ради від 27.01.2020 № 2-5678 “Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки”
Відповідно до пункту 22 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” Черкаська міська рада 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Внести зміни до рішення міської ради від 27.01.2020 № 2-5678 “Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки” та затвердити додаток 2 у новій редакції (додається).
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та галузеві постійні комісії міської ради.
 
 
Міський голова А.В. Бондаренко
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:

«Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного
розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки»
Відповідно до вимог Законів України “Про державне прогнозування та розроблення  програм економічного і соціального розвитку України”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Бюджетного кодексу України, на розгляд міської ради надається проект рішення “Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2020-2022 роки.
Програма формується за принципами пріоритетів (комфорт, освіта, здоров’я та ресурси), виходячи з результатів аналізу стану міста, що визначається за результатами аналізу поточної ситуації в галузях, аналізу соціально-економічних показників міста.
Пропозиції до Програми формуються виконавчими органами Черкаської міської ради на основі проведеного аналізу розвитку галузі, яку вони координують та визначення шляхів вирішення проблем розвитку відповідної галузі. 
У проекті Програми соціально-економічного та культурного розвитку Черкас на 2020-2022 роки сплановано перелік заходів, які сприятимуть вирішенню ключових проблем розвитку міста, зокрема поліпшенню інфраструктури, реформуванню житлово-комунального господарства, підвищенню якості медичного обслуговування, освітніх послуг, вирішенню соціальних питань міста.
Директор департаменту
економіки та розвитку
І.І.Удод
Вик. Авраменко М.М.