ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 118-9-рд

Проєкт рішення
№118-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка”  в новій редакції
Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" та з метою приведення статутних документів до норм чинного законодавства, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити розмір статутного капіталу комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка” у розмірі 20 520 гривень 00 коп. (двадцять тисяч п'ятсот двадцять гривень 00 копійок).
2. Затвердити Cтатут комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка”  в новій редакції згідно з додатком.
3. Уповноважити керівника комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка”, після прийняття рішення, подати на реєстрацію Статут відповідно до чинного законодавства.
4. Визнати таким, що втратили чинність, п.12, п.13 рішення Черкаської міської ради від 14.01.2019 № 2-3728 “Про зміну найменувань комунальних підприємств охорони здоров'я міста Черкаси та затвердження Статутів в новій редакції”.
        5. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Кульчиковського В.Е. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я (Тронц Т.В.).
Міський голова А.В.Бондаренко
 
Пояснювальна записка
до проєкту рішення:
 
Про затвердження Статуту комунального підприємства “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка” в новій редакції
 
Відповідно до ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України від 06.04.2017 №2002-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я" та з метою приведення у відповідність статутних документів, виникає необхідність винести дане питання на сесію міської ради, а саме проєкт рішення “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка”  в новій редакції”.
 
Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг  
 
 
В.Е. Кульчиковський
вик. Шамов О.Е.
37-92-12