ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 33-9-з

 
Проект рішення
33-9-з
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про надання громадянину Юдіну С. В. дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Спиридона  Кириченка, 17
Розглянувши клопотання від 15.10.2020 року № 01-14/60762, довідку управління планування та архітектури від 16.10.2020 року № 01-14/60762, відповідно до статей 12, 19, 123, 128 Земельного кодексу України, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати громадянину Юдіну Сергію Васильовичу:
1.1. Дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0490 га по вул. Спиридона Кириченка, 17 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для подальшого оформлення у власність шляхом  викупу.
1.2. Дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0490 га по вул. Спиридона Кириченка, 17 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для подальшого оформлення у власність шляхом  викупу.
2. Департаменту архітектури та містобудування:
2.1. Після виконання пункту 1.1 цього рішення забезпечити укладення договору з громадянином Юдіним Сергієм Володимировичем про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в розмірі двадцяти відсотків від її нормативної грошової оцінки.
2.2. Після отримання авансового внеску замовити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею 0,0490 га по вул. Спиридона Кириченка, 17.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та  містобудування та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та  архітектури (Агапова О.М.).
Міський голова А.В. Бондаренко
 

 
Пояснювальна записка
до проекту рішення:
«Про надання громадянину Юдіну Сергію Володимировичу дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Спиридона  Кириченка, 17»
 
Дата надходження заяви – 15.10.2020 рік.
Граничний термін прийняття рішення – 14.11.2020 рік.
 
Громадянин Юдін С.В. звернувся до Черкаської міської ради з клопотанням щодо надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Спиридона Кириченка, 17.  
На земельній ділянці розташований об’єкт нерухомого майна (гараж під літ. «Г»), який належить  громадянину Юдіну С.В.  на підставі договору дарування від 22.04.2008 № 2260. Відповідно до ст.134 Земельного кодексу України в такому випадку продаж земельної ділянки здійснюється без проведення земельних торгів.
Згідно п.3 ст.128 Земельного кодексу орган місцевого самоврядування у місячний строк розглядає отриману заяву про викуп земельної ділянки і приймає рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (якщо такий проект відсутній) та на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки чи про відмову в продажу із зазначенням обґрунтованих причин відмови.
 
 
 
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою
 
 
 
              Р.Г. Донець