ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 83-9-рд

     Проект рішення
№ 83-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про розгляд електронної пети- ції від 23.10.2019 № Че/978-еп «Про щомісячну електронну звітність витрачених та нара-хованих коштів по кожному житловому будинку на офіцій-ному сайті ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість»
           Відповідно до п. 44 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самовряду-вання в Україні», Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 № 2-143, керуючись Законом України «Про звернення громадян, враховуючи пропозиції департаменту житлово-комунального комплексу, Черкаська міська рада,
ВИРІШИЛА:
 
         1. Електронну петицію від 23.10.2019 № Че/978-еп про щомісячну електронну звітність витрачених та нарахованих коштів по кожному житловому будинку на офіційному сайті ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість» підтримати частково.
2. Звернутися до управителя щодо розміщення інформації про витрачені та нараховані кошти по кожному житловому будинку на офіційному сайті ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість» (звернення додається).
          3. Контроль за виконання рішення покласти на директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради (Яценко О.О.) та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології Черкаської міської ради (Батир Р.А.).
 
 
 
Міський голова                                                                            А.В. Бондаренко