ОПИС ДОКУМЕНТУ

Підготував:

Відділ "Патронатна служба"

Галузь:

Галузева

Статус:

Новий проєкт

Дата:

18.12.2020

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 77-9-рд
Про нагородження одноразовими грошовими винагородами тренерів Шкалікову Л.М., Данілова Г.Г.


 
              Проект рішення
            №77-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
Про нагородження
одноразовими грошовими
винагородами тренерів
Шкалікову Л.М.,
Данілова Г.Г.
         
                 
                 
Відповідно до статей 26, 40, 59 Закону України «Про місцеве                          самоврядування в Україні», ст. 91 Бюджетного кодексу України, згідно                    з Програмою фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових колективів на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 13.09.2016 № 2-899(зі змінами),                      рішенням Черкаської міської ради від 10.04.2020 № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення міськими нагородами у новій редакції»,                       враховуючи клопотання директора  департаменту освіти та гуманітарної                політики Черкаської міської ради Воронова С.П. (вх. № 17303-01-29                                 від 28.08.2020), подання комісії попереднього розгляду матеріалів                             про нагороди при виконавчому комітеті Черкаської міської ради (протокол                   від 02.12.2020 № 10), Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. За виховання спортсменів-переможців чемпіонатів Європи та світу,                    популяризацію занять спортом поміж молоді та дітей міста, підтримку                     спортивного іміджу Черкас в Україні та на міжнародному рівні, активну            громадянську позицію нагородити одноразовими грошовими винагородами             тренерів:
      1.1. Шкалікову Людмилу Миколаївну, тренера-викладача з фехтування КДЮСШ № 2 Черкаської міської ради, яка підготувала Манька Артема –чемпіона світу з фехтування на візках (ураження опорно-рухового апарату), бронзового призера Кубка світу;
1.2. Данілова Геннадія Григоровича, тренера-викладача з пауерліфтингу КДЮСШ «Вікторія» Черкаської міської ради, який виховав Данілова Олега –чемпіона світу з армспорту серед дорослих.
2. Департаменту управління справами та юридичного забезпечення               Черкаської міської ради (Гончар Ю.Г.) у межах кошторису Програми                              фінансування заходів, пов’язаних із нагородженням міськими відзнаками                 громадян, трудових колективів на 2016-2020 роки, згідно з чинним                              законодавством здійснити виплату одноразових грошових винагород                   Шкаліковій Людмилі Миколаївні та Данілову Геннадію Григоровичу – у сумі               20000 грн. кожному.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника відділу «Патронатна служба» Черкаської міської ради Ткаченка О.О. та постійну комісію міської ради з  питань сприяння децентралізації, розвитку місцевого                               самоврядування та громадянського суспільства, свободи слова та інформації, депутатської діяльності, законності та антикорупційної політики, конфлікту інтересів та контролю  за здійсненням публічних закупівель (голова комісії Шевченко Р.В.).
 
                 
                 
Міський голова         А.В. Бондаренко
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
ВІДДІЛ «ПАТРОНАТНА СЛУЖБА»
черкаської міської ради
 
Україна, 18000, м. Черкаси, вул. Б.Вишневецького, 36, тел.. 54-46-65,  e-mail: patronatna@chmr.gov.ua
 
 

Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про нагородження
одноразовими грошовими винагородами тренерів Шкалікову Л.М.,
Данілова Г.Г.»
 
У зв’язку із поданням комісії попереднього розгляду матеріалів                    про нагороди при виконавчому комітеті Черкаської міської ради (протокол                    від 02.12.2020 № 10), згідно з Програмою фінансування заходів, пов’язаних                     із нагородженням міськими відзнаками громадян, трудових колективів                          на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Черкаської міської ради                                    від 13.09.2016 № 2-899 (зі змінами), рішенням Черкаської міської ради                                від 10.04.2020 № 2-5914 «Про затвердження положень про відзначення                          міськими нагородами у новій редакції», враховуючи клопотання директора                             департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради                                 Воронова С.П. (вх. 17303-01-29 від 28.08.2020), вважаємо за доцільне:
 – за виховання спортсменів-переможців чемпіонатів Європи та світу,                    популяризацію занять спортом поміж молоді та дітей міста, підтримку                     спортивного іміджу Черкас в Україні та на міжнародному рівні нагородити     одноразовою грошовою винагородою тренерів:
    - Шкалікову Людмилу Миколаївну, тренера-викладача з фехтування КДЮСШ № 2 Черкаської міської ради, яка підготувала Манька Артема –чемпіона світу з фехтування на візках (ураження опорно-рухового апарату), бронзового призера Кубка світу;
    - Данілова Геннадія Григоровича, тренера-викладача з пауерліфтингу КДЮСШ «Вікторія» Черкаської міської ради, який виховав Данілова Олега –чемпіона світу з армспорту серед дорослих.
За досягнуті успіхи пропонуємо відзначити одноразовими грошовими      винагородами Шкалікову Людмилу Миколаївну та Данілова Геннадія                                 Григоровича – у сумі 20000 грн. кожному.
 
Начальник відділу
«Патронатна служба»
Черкаської міської ради                                                               О.О. Ткаченко