ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2599-9-рд

Проєкт рішення
№ 2599-9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про визначення КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради балансоутримувачем вхідної групи парку «Соборний», що розташований за адресою:  м. Черкаси, вул. Надпільна, 212
Розглянувши лист комунального підприємства «Дирекція парків» Черкаської міської ради щодо передачі на баланс та у господарське відання вхідної групи парку «Соборний», що розташований за адресою: м. Черкаси, вул. Надпільна, 212 та висновок суб’єкта оціночної діяльності ПП «Ажіо» про вартість майна, керуючись пунктом 31 ст. 26, пунктом 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», відповідно до статей 134, 145 Господарського кодексу України, з метою упорядкування обліку майна Черкаської міської територіальної громади та більш ефективного його використання, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Передати на баланс та у господарське відання комунальному підприємству «Дирекція парків» Черкаської міської ради вхідну групу парку «Соборний», що розташований за адресою: м. Черкаси, вул. Надпільна, 212.
2. Комунальному підприємству «Дирекція парків» Черкаської міської ради прийняти у господарське відання та на баланс вхідну групу парку «Соборний», що розташований за адресою: м. Черкаси, вул. Надпільна, 212, як внесок до статутного капіталу підприємства вартістю 4 233 400,00 (чотири мільйони двісті тридцять три тисячі чотириста) гривень 00 коп.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на директора департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірину УДОД та постійну комісію міської ради з питань регламенту, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства (Араік Мкртчян).
Міський голова Анатолій  БОНДАРЕНКО
 
 


        
Пояснювальна записка
до проєкту рішення Черкаської міської ради
«Про визначення КП «Дирекція парків» Черкаської міської ради балансоутримувачем вхідної групи парку «Соборний», що розташований за адресою:  м. Черкаси, вул. Надпільна, 212»
 
Відповідно до ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» встановлено, що підставою для набуття права комунальної власності є передача майна територіальним громадам безоплатно державою, іншими суб`єктами права власності, а також майнових прав, створення, придбання майна органами місцевого самоврядування в порядку, встановленому Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».
Передача об`єктів здійснюється за наявності згоди міських рад.
Передача комунальному підприємству «Дирекція парків» Черкаської міської ради вхідної групи парку «Соборний», що розташований за адресою: м. Черкаси, вул. Надпільна, 212, забезпечить упорядкування обліку майна Черкаської міської територіальної громади та більш ефективне його використання та утримання.
 
 
Директор департаменту                                                                Ірина УДОД