ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2598-9-рд

              Проєкт рішення
            №2598-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 07.06.2017 № 2-2162 «Про перейменування скверу та найменування провулків у місті Черкаси»          
 
 
               
Враховуючи некоректно викладений пункт 2 рішення, що унеможливлює  вчинення дій з реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна та у зв’язку з технічною помилкою в нумерації пунктів рішення, відповідно до пункту 41 частини першої статті 26, частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
1.  Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 07.06.2017 № 2-2162 «Про перейменування скверу та найменування провулків у місті Черкаси», а саме:
1.1. Пункт 2 рішення: викласти в наступній редакції: «2. Найменувати провулки Каштановий, Малиновий, Медовий у місті Черкаси згідно зі схемою».
1.2. Упорядкувати нумерацію пунктів рішення, а саме:
«п. 2 Доручити:…» і далі за текстом вважати пунктом 3, відповідно змінити нумерацію підпунктів з 2.1, 2.2, 2.3 на 3.1, 3.2, 3.3;
пункти 3, 4 вважати відповідно пунктами 4, 5.
2. Доручити  управлінню інформаційної політики Черкаської міської ради офіційно оприлюднити це рішення в засобах масової інформації та на офіційному веб-порталі Черкаської міської ради (www.rada.cherkasy.gov.ua).
3.   Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Артур САВІН) і постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Роман МОТОРНИЙ).
 
 
 
Міський голова                                                         Анатолій БОНДАРЕНКО
           
 Пояснювальна записка
до проєкту рішення:
"Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 07.06.2017 № 2-2162 «Про перейменування скверу та найменування провулків у місті Черкаси»
 
Враховуючи некоректно викладений пункт 2 рішення, що унеможливлює  вчинення дій з реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна та  багаточисельні звернення громадян, підготовлено  зміни до рішення Черкаської міської ради від 07.06.2017 № 2-2162 «Про перейменування скверу та найменування провулків у місті Черкаси», а саме:
 
Порівняльна таблиця
 
Стара редакція Нова редакція
2. Найменувати провулки на території обласної благодійної  організації учасників війни, ветеранів праці та пенсіонерів ВАТ «Азот» на Каштановий Малиновий, Медовий відповідно до схеми. «2. Найменувати провулки Каштановий, Малиновий, Медовий у місті Черкаси згідно зі схемою».
 
 
 
 
Заступник директора департаменту –
начальник управління юридичного
забезпечення                                                                                 Віктор ПАНЧЕНКО