ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:



Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Доповідачі:



Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Статус:

Чинний

Проголосовано:

30.07.2024 10:43:08

Підготував:

Департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології

Галузь:

Галузева

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    6
Рішення:

Прийнято

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ
ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ
ДРУК

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
№ 2570-9-рд від 18.07.2024
Про розгляд електронної петиції щодо встановлення засобів заспокоєння руху навпроти пляжу «Дахнівський» по вул. Набережній в м. Черкаси

 

             
 
Проект рішення  
            № 2570-9- рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
                   
Про розгляд електронної петиції щодо встановлення засобів заспокоєння руху навпроти пляжу «Дахнівський» по вул. Набережній в м. Черкаси            
                 
                   
Керуючись ст. 23-1 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Черкаській міській раді, затвердженого рішенням Черкаської міської ради від 28.01.2016 №2-143, та з метою оприлюднення порушених в електронній петиції питань, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Електронну петицію Че/2274-еп щодо встановлення засобів заспокоєння руху навпроти пляжу «Дахнівський» по вул. Набережній в м. Черкаси підтримати.
 
2. Доручити директору комунального підприємства «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Заїчку Г.П.:
2.1. Розробити схему встановлення засобів заспокоєння дорожнього руху, відповідних дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, та погодити її із Управлінням патрульної поліції в Черкаській області;
2.2. Забезпечити встановлення засобів заспокоєння дорожнього руху, встановлення відповідних дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки  згідно з погодженою схемою.
 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент дорожньо-транспортної інфраструктури та екології (Сергій ОТРЕШКО) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології.
 

 Міський голова                                                              Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
Пояснювальна запиская
до проекту рішення:
 
«Про розгляд електронної петиції щодо встановлення засобів заспокоєння руху навпроти пляжу «Дахнівський» по вул. Набережній в м. Черкаси»
 
 
            З метою запобігання нещасним випадкам та комфортного пересування  мешканців та гостей міста необхідно встановити засоби заспокоєння руху    навпроти пляжу «Дахнівський» по вул. Набережній в м. Черкаси.
 
           
           
 Директор департаменту              Сергій ОТРЕШКО
                                                                       
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Андрій КОЛОМІЄЦЬ
 

ДОДАТКИ

1 2570-9-рд 18.07.24 Петиція.pdf Переглянути