ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

IX

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    7

ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Шістдесята  сесія
 РІШЕННЯ
Від 11.07.2024   №  60-24
      м.Черкаси
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 28.03.2024 №55-54 «Про надання комунальному підприємству «Екологія» Черкаської міської ради дозволу на закупівлю послуг фінансового лізингу (або кредитування)
Керуючись Цивільним кодексом України, Бюджетним кодексом України, Законом України «Про фінансовий лізинг», Законом України «Про публічні закупівлі», відповідно до ст. 17, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та з метою виконання робіт з ремонту та утримання вулично-дорожньої мережі міста, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Пункт 2.1. рішення викласти у такій редакції:
«2.1. Забезпечити укладення договору/ договорів фінансового лізингу на умовах, зазначених згідно з пунктом 1 цього рішення».
2. Пункт 3.1.1. рішення викласти у такій редакції:
«3.1.1. договір/договори фінансового лізингу на умовах, визначених з пунктами 1 і 2 цього рішення (з можливістю самостійного визначення інших умов цього договору/договорів)».
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тищенка С.О. та постійну комісію міської ради з питань регламенту, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства (Араік Мкртчян).
Секретар міської ради Юрій ТРЕНКІН