ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2544-9-рд

 
 

             
 
Проект рішення
               
            №2544-9-рд
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА    
               
                 
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.12.2021 №16-31 «Про створення об’єктів благоустрою у м. Черкаси»          
                 
Відповідно до п. а ст. 12 Земельного кодексу України, п. 34 та п. 44 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 9 ч. 1 ст. 2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 13 та ст. 20 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи п. 2. 2 та п. 2. 3 статуту комунального підприємства «Благоустрій», п. 2. 4 статуту комунального підприємства «Екологія» Черкаської міської ради, з метою організації об’єктів благоустрою та забезпечення належного їх утримання, Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 23.12.2021 №16-31 «Про створення об’єктів благоустрою у м. Черкаси», а саме: 
1.1. Викласти пункт 2 рішення в новій редакції, а саме:
«2. Визначити комунальне підприємство «Благоустрій» (Андрій Нікітін) балансоутримувачем скверів (для їх утримання в належному стані та благоустрою):
  • на розі вул. Руставі та вул. Прикордонника Лазаренка орієнтовною площею 0,74 га;
  • по вул. Героїв Майдану біля будинку №8 (в глибині забудови) орієнтовною площею 0,4135 га;
  • на розі вул. Сергія Амброса та Юрія Іллєнка орієнтовною площею 0,239 га;
  • по вул. Козацькій вздовж будинку №5 орієнтовною площею 0,5856 га.
2.1. Визначити комунальне підприємство «Екологія» (Юрій Єфрємов) балансоутримувачем скверу (для утримання в належному стані та благоустрою):
- навпроти будинків по вул. Петра Дорошенка, 22, 24, орієнтовною площею 0,2612 га».
1.2. Пункт 3 викласти в новій редакції:
«3. Зобов’язати комунальні підприємства «Благоустрій» (Андрій Сопілков) та «Екологія» (Юрій Єфрємов) здійснити дії, направлені на оформлення земельних ділянок, скверів, відповідно до вимог Земельного кодексу України.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради (Андрій Наумчук) та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Карина Абрамова).
                 
Міський голова     Анатолій БОНДАРЕНКО
 
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.12.2021 №16-31 «Про створення об’єктів благоустрою у м. Черкаси»  
 
 
Враховуючи вмотивованість комунальних підприємств у забезпеченні належного стану скверів у місті Черкаси, існує необхідність у визначенні комунального підприємства «Екологія» Черкаської міської ради балансоутримувачем об’єкту благоустрою, скверу - навпроти будинків по вул. Петра Дорошенка, 22, 24, орієнтовною площею 0,2612 га.
Про надання згоди на утримання в належному стані даного скверу, комунальне підприємство «Екологія» Черкаської міської ради повідомило виконавчі органи Черкаської міської ради листом від 20.06.2024 року №96.
 
 
В.о. директора департаменту
житлово-комунального комплексу                                             Андрій НАУМЧУК
 
 
 
 
 
 
Порівняльна таблиця
 
до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 23.12.2021 №16-31 «Про створення об’єктів благоустрою
у м. Черкаси» 
 
Чинне Зміни
Трактування п.2 рішення
 2. Визначити комунальне підприємство «Благоустрій» (Андрій Нікітін) балансоутримувачем скверів (для їх утримання в належному стані та благоустрою) згідно з викопіюваннями з плану міста, що додаються. «2.  Визначити комунальне підприємство «Благоустрій» (Андрій Нікітін) балансоутримувачем скверів (для їх утримання в належному стані та благоустрою):
  • на розі вул. Руставі та вул. Прикордонника Лазаренка орієнтовною площею 0,74 га;
  • по вул. Героїв Майдану біля будинку №8 (в глибині забудови) орієнтовною площею 0,4135 га;
  • на розі вул. Сергія Амброса та Юрія Іллєнка орієнтовною площею 0,239 га;
  • по вул. Козацькій вздовж будинку №5 орієнтовною площею 0,5856 га.
2.1. Визначити комунальне підприємство «Екологія» (Юрій Єфрємов) балансоутримувачем скверу (для їх утримання в належному стані та благоустрою):
- навпроти будинків по вул. Петра Дорошенка, 22, 24, орієнтовною площею 0,2612 га».
Трактування п.3 рішення  
3. Зобов’язати комунальне підприємство «Благоустрій» (Андрій Нікітін) здійснити дії, направлені на оформлення земельних ділянок, новостворених скверів, відповідно до вимог Земельного кодексу України. «3. Зобов’язати комунальні підприємства «Благоустрій» (Андрій Сопілков) та «Екологія» (Юрій Єфрємов) здійснити дії, направлені на оформлення земельних ділянок, скверів, відповідно до вимог Земельного кодексу України».
 
 
В.о. директора департаменту
житлово-комунального комплексу                                                    Андрій НАУМЧУК