ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LX

Скликання:

IX

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    8

 
                          
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Шістдесята   сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 11.07.2024   №  60-8          
        м.Черкаси            
                 
Про передачу у власність  Черкаської міської територіальної громади      та у господарське відання, баланс КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» теплової мережі до житлового будинку по вул. Небесної Сотні, 38          
               
Розглянувши лист КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради (вих. від 17.01.2024 № 09/82) щодо безоплатної передачі у власність Черкаської міської територіальної громади та у господарське відання, баланс КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» мережі теплопостачання до житлового будинку по вул. Небесної Сотні, 38, керуючись п. 30 ст. 26 та п. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду на безоплатну передачу у власність Черкаської міської територіальної громади мережі теплопостачання до житлового будинку по  вул. Небесної Сотні, 38.
2. Мережу теплопостачання до житлового будинку по вул. Небесної  Сотні, 38 передати безоплатно, з метою належного технічного утримання, у господарське відання та на баланс комунальному підприємству теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Черкаської міської ради, як внесок до статутного капіталу підприємства загальною залишковою вартістю заміщення 6 750,00 (шість тисяч сімсот п’ятдесят) гривень 00 копійок без ПДВ.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Тищенка  та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту та екології (Карина Абрамова).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН