ОПИС ДОКУМЕНТУ

Підготував:

Департамент соціальної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

Дата:

17.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2517-9-рд
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.12.2023 № 51-20 «Про визначення Черкаського міського центру соціальних служб закладом тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб»

Проєкт рішення
   2517 -9-рд
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.12.2023 № 51-20 «Про визначення Черкаського міського центру соціальних служб закладом тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб»
 
 
Відповідно до статті 25, підпункту 1 пункту «а» статті 29, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Черкаської міської ради від 22.12.2023  № 51-20 «Про визначення Черкаського міського центру соціальних служб закладом тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб», а саме: викласти пункт 2 рішення в новій редакції:
«2. Визначити частину приміщень майнового комплексу (будівля дитячої поліклініки з підвалом та переходом А-4, а4, пд, загальною площею                 2406,8 кв. метрів) за адресою: м.Черкаси, вул. Благовісна, 148, місцем для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.».
        2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника директора  департаменту – начальника управління розвитку соціальної сфери департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Ніконенко Ю.В. та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики                   (Холупняк К.О.).
Міський голова Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про внесення змін до рішення Черкаської міської ради від 22.12.2023 № 51-20 «Про визначення Черкаського міського центру соціальних служб закладом тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб»
 
Проектом рішення, що вноситься на розгляд Черкаською міською радою, пропонується для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб використовувати не весь майновий комплекс за адресою: м.Черкаси,  вул. Благовісна, 148, а частину його приміщень, в яких фактично облаштовано місця для проживання таких осіб.
 
 
В. о. директора департаменту
соціальної політики                                                          Юлія НІКОНЕНКО