ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Департамент соціальної політики

Доповідач:

Департамент соціальної політики

Підготував:

Департамент соціальної політики

Галузь:

Галузева

Статус:

Чинний

Дата:

29.04.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2498-9-рд
Про втрату чинності рішення Черкаської міської ради від 15.06.2021 № 6-4 «Про порядок використання коштів бюджету Черкаської міської територіальної громади для надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів війни, та при залученні надавачів соціальних послуг недержавного сектору до надання базових соціальних послуг»

              Проект рішення  
             № 2498-9-рд  
    ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА      
                 
Про втрату чинності рішення Черкаської міської ради від 15.06.2021 № 6-4 «Про порядок використання коштів бюджету Черкаської міської територіальної громади для надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів війни, та при залученні надавачів соціальних послуг недержавного сектору до надання базових соціальних послуг»            
                 
 Відповідно до пункту 1 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою впорядкування рішень Черкаської міської ради, розглянувши пропозиції департаменту соціальної політики Черкаської міської ради, виконавчий комітет Черкаської міської ради
ВИРІШИЛА:
 
1. Визнати таким, що втратило чинність рішення Черкаської міської ради від 15.06.2021 № 6-4 «Про порядок використання коштів бюджету Черкаської міської територіальної громади для надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів війни, та при залученні надавачів соціальних послуг недержавного сектору до надання базових соціальних послуг».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника директора департаменту – начальника управління розвитку соціальної сфери департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Ніконенко Ю.В. та постійну комісію міської ради з питань гуманітарної та соціальної політики (Холупняк К. О.).
Міський голова       Анатолій БОНДАРЕНКО
 
 
 
Пояснювальна записка
до проекту рішення Черкаської міської ради «Про втрату чинності рішення Черкаської міської ради від 15.06.2021 № 6-4 «Про порядок використання коштів бюджету Черкаської міської територіальної громади для надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів війни, та при залученні надавачів соціальних послуг недержавного сектору до надання базових соціальних послуг»
 
 
         Проект рішення підготовлений у зв’язку з наступним.
Заходами міської соціальної програми «Турбота» на 2018-2023 роки було передбачено надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів війни та залучення надавачів соціальних послуг недержавного сектору до надання базових соціальних послуг за рахунок коштів бюджету Черкаської міської територіальної громади в порядку, затвердженому Черкаською міською радою. З цією метою було прийнято рішення від 15.06.2021 № 6-4 «Про порядок використання коштів бюджету Черкаської міської територіальної громади для надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів війни, та при залученні надавачів соціальних послуг недержавного сектору до надання базових соціальних послуг».
Оскільки у 2023 році термін дії програми завершився, рішенням Черкаської міської ради від 28.09.2023 № 47-34 затверджено нову міську соціальну програму «Турбота» на 2024 – 2028 роки. Згідно з цим рішенням залучення надавачів соціальних послуг недержавного сектору до надання базових соціальних послуг здійснюється в порядку, затвердженому виконавчим комітетом Черкаської міської ради.
Враховуючи зазначене вище, з метою впорядкування рішень Черкаської міської ради, необхідно рішення Черкаської міської ради від 15.06.2021 № 6-4 «Про порядок використання коштів бюджету Черкаської міської територіальної громади для надання фінансової підтримки громадським організаціям ветеранів війни, та при залученні надавачів соціальних послуг недержавного сектору до надання базових соціальних послуг» визнати таким, що втратило чинність.
 
 
В. о. директора департаменту                                                Юлія НІКОНЕНКО