ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
П’ятдесят  восьма  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 28.05.2024   №  58-191          
        м.Черкаси            
                 
Про надання гр. Кандибі Є.О. та гр. Різнику Р.М. дозволу на розроблення документації із землеустрою по вул.Лазарева,4          
               
Розглянувши клопотання громадян Кандиби Євгенія Олексійовича та  Різника Романа Михайловича щодо надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Лазарева, 4, витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 21.11.2023 № 01-06/52180, відповідно до статей 12, 83, 93, 120, 122, 123, 124, 125, 134, 156, 157 Земельного кодексу України та статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянину Кандибі Євгенію Олексійовича  та громадянину Різнику Роману Михайловичу  дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0191 га в оренду по вул. Лазарева, 4 під нежитлову будівлю (холодильні камери).
На земельну ділянку наявні містобудівні обмеження:
  • зона охорони пам’яток архітектури;
  • зона пам’ятки археології «Середньовічні Черкаси»;
  • зона рятівних археологічних досліджень;
  • зона регулювання забудови;
  • зона суворого регулювання забудови;
  • охоронна зона навколо інженерних комунікацій.
2. Зобов’язати громадянина Кандибу Євгенія Олексійовича та громадянина Різника Романа Михайловича укласти з Черкаською міською радою договір про відшкодування збитків (неодержаного доходу) по вул. Лазарева, 4, в порядку встановленому чинним законодавством.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Артур Савін) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Роман Моторний).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій ТРЕНКІН