ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLI

Скликання:

IX

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    8

               
ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок  перша  сесія
 РІШЕННЯ
                 
Від 23.05.2023   №  41-158          
        м.Черкаси            
               
Про відмову у включенні земельної ділянки до переліку земельних ділянок, право власності яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та відмову у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Дахнівській (перспективний № 70) та на проведення експертної грошової оцінки          
               
Враховуючи пропозиції депутатів  та протокольне доручення Черкаської міської ради від 23.05.2023 № ПД-9-1075, витяг з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 02.11.2021 № 9734, відповідно до ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Черкаська міська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити у включенні земельної ділянки орієнтовною площею 0,1953 га по вул. Дахнівській (перспективний № 70) до переліку земельних ділянок, право власності яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону), та відмовити у наданні дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та на проведення експертної грошової оцінки.
2. Доручити департаменту архітектури та містобудування Черкаської міські ради включити в наступні зміни до Генерального плану міста Черкаси земельну ділянку орієнтовною площею 0,1953 га по вул. Дахнівській (перспективний № 70) як паркову зону, згідно витягу з містобудівної документації міста Черкаси на визначення обмежень у використанні території для містобудівних потреб від 02.11.2021 № 9734.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради (Савіна А.О.) та постійну комісію міської ради з питань земельних відносин та архітектури (Агапова О.М.).
 
                 
Секретар міської ради     Юрій  ТРЕНКІН